Αποποίηση Ευθύνης

Δηλώνεται ότι η ευθύνη των αναρτήσεων, καθώς και του περιεχομένου αυτών ανήκει αποκλειστικά στους συντάκτες τους, ρητώς αποκλειόμενης κάθε ευθύνης σχετικά του ιστότοπου. Το αυτό ισχύει και για τα σχόλια που αναρτώνται από τους χρήστες σε αυτό.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020











TEE & CARA











Between Acid Folk and 

New York Tin Pan Alley Pop






In a more innocent time-when peace and love was still a viable option-on a street in New York City, two teenagers sit by a fire hydrant...all thrift store chic and childish knowing. Eating sandwiches, sipping Coke, looking shyly, hopefully at the camera...the perfect faded snapshot of the way things were.
(Από το οπισθόφυλλο του δίσκου)

A Hard Day's Night (1968)





Ο Tee Sapoff και η Cara Beckenstein ήταν ένα ντουέτο εφήβων (18 και 16 ετών αντίστοιχα) και έβγαλαν ένα άλμπουμ που αποτελείται από ήρεμες, γλυκές μπαλάντες που συνοδεύονται από ακουστική κιθάρα, έγχορδα, βιμπράφωνο, κλαρινέτο και φλάουτο. Τραγουδούν πολύ ευχάριστα και έχουν ένα ζεστό ήχο. 

As They Are (United Artists UAS 6683) 1968






Ήταν ένα πολύ ωραίο νεαρό ζευγάρι που διέθετε τα νιάτα και το ταλέντο. Ο Tee είχε σπουδάσει και έπαιζε κιθάρα από όταν αποφοίτησε από το σχολείο και διέθετε πολύ καλή μουσικότητα. Η Cara μόλις 16 χρονών, ξεκίνησε να παίζει πιάνο σχεδόν τότε που ξεκίνησε να παίζει με τις κούκλες. Αλλά μετά από πολλή σκέψη παράτησε το πιάνο για την κιθάρα, την οποία εκτός κάποια μαθήματα έμαθε μόνη της να παίζει.

Don't Ask Me Why (1968)






Συναντήθηκαν στο John Adams highschool της Νέας Υόρκης και συνειδητοποίησαν την δυναμική που είχαν σαν σχήμα. Μάλιστα αρχικά ξεκίνησαν σαν τρίο με ένα ακόμα συμμαθητή τους, γρήγορα όμως είδαν ότι δεν ταίριαζαν οι τρεις φωνές και αποφάσισαν να συνεχίσουν ως ντουέτο.

Keeping Track (1968)






Εκτός των ικανοτήτων τους στα όργανα και στην φωνή μπορούσαν να γράφουν. Στο As They Are υπάρχουν μόνο δύο διασκευές. Αυτή του "A Hard Day's Night" των Beatles και μία ακόμα, αυτή του κλασικού "I Got Plenty of Nuttin'" του Gershwin (από την ταινία Porgy and Bess).

I Got Plenty of Nuttin' (1968)






Όχι ιδιαίτερα ντελικάτο άλμπουμ, αλλά και με τίποτα ασυνήθιστο ή χαρακτηριστικό και ίσως να ακουγόταν ελαφρώς παρωχημένο από εκείνη την εποχή που κυκλοφόρησε. Έγραψαν οχτώ από τα 10 τραγούδια του δίσκου, αλλά εδώ υπάρχει ένα ωραιότατο, ευφάνταστο και μοναδικό "A Hard Day's Night", μία διασκευή στο στανταράκι των Beatles που κάνει αίσθηση σε όσους το ακούν για πρώτη φορά.

Waiting List (1968)






Το εξώφυλλο του άλμπουμ τους δείχνει να μασουλάνε σάντουιτς καθισμένους σε ένα πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης, με τα στόματα γεμάτα.

I Don't Think I Know Her (1968)






Τραγουδούν για τον έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις με ένα πολύ ήρεμο και μερικές φορές λυπητερό τρόπο. Λέγοντας αυτά λοιπόν, μπορείτε να τους ακούσετε με ευχαρίστηση, καθώς κάποια τέτοια σχήματα καταδικάστηκαν στην αφάνεια.

Just Thinkin' (1968)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε/Ακούστε επίσης