Αποποίηση Ευθύνης

Δηλώνεται ότι η ευθύνη των αναρτήσεων, καθώς και του περιεχομένου αυτών ανήκει αποκλειστικά στους συντάκτες τους, ρητώς αποκλειόμενης κάθε ευθύνης σχετικά του ιστότοπου. Το αυτό ισχύει και για τα σχόλια που αναρτώνται από τους χρήστες σε αυτό.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020









WESTFAUSTER









A Sweet Moment in Time







Αποτελούμενο από τους Michael Newland Havlin (φλάουτο, σαξόφωνο, βιμπράφωνο), τον Charles Fauster (keyboards, πιάνο) και τον Stephen Helwig (ντραμς), αυτό το τρίο από το Cincinnati έπαιξε καταπληκτικά progressive rock βασισμένη στην jazz, χωρίς να χρησιμοποιήσει κιθάρες, με μία ψυχεδελική / νοσταλγική ατμόσφαιρα και με ένα δυνατό Αγγλικό ήχο.

Everyday (1971)






In a King's Dream (Nasco 9008) 6/71






Αναλογιζόμενοι ότι ήταν μόλις τρεις μουσικοί, βλέπουμε να υπάρχει ένας οργασμός μουσικής εδώ μέσα. Η δεμένη μουσική που έπαιξαν είναι στριμωγμένη μέσα σε εκλεπτυσμένες υφές, διακριτικές αλλαγές στο mood και υπέροχα, τρεμάμενα φωνητικά. Ο ακροατής θα ακούσει πολύ πιάνο, όργανο, φλάουτο και σαξόφωνο μέσα σε μία ψυχεδελικά διαμορφωμένη ατμόσφαιρα.

A Sunny Day (1971)






Όλα τα κομμάτια είναι πολύ υψηλών στάνταρντ, με highlights να περιλαμβάνουν το "Everyday" (που καυχιέται ένα εντυπωσιακό jazz φλάουτο) και το "Blind Man's Epitaph" (του οποίου η χορωδία έχει ένα σχεδόν θρησκευτικό πάθος).

Blind Man's Epitaph (1971)






Πρόκειται για ένα ευφυές, μελετημένο άλμπουμ προοριζόμενο για γνώστες της progressive rock και είναι θλιβερό αυτό το διαμάντι να αντανακλά ότι παίκτες με τέτοιο ταλέντο φανερά δεν ακούστηκαν ποτέ ξανά από τότε και μετά.

Did It Or Didn't It (Take Us High) (1971)






Το άλμπουμ αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί ορίτζιναλ και οι περισσότερες κόπιες που υπάρχουν έχουν τρομακτική φθορά στο εξώφυλλο, αλλά το ψάξιμο προφανώς πάντα θα αξίζει για αυτή την πολύ γλυκιά στιγμή στον χρόνο.

Low Sun (1971)






Τα κομμάτια είναι οκτώ μόνο δυστυχώς, επανεκδόσεις έχουν κυκλοφορήσει πολύ καιρό πριν και είναι ένας από τους δίσκους που συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις της μουσικής γενικώς.

In a King's Dream (1971)


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε/Ακούστε επίσης