Αποποίηση Ευθύνης

Δηλώνεται ότι η ευθύνη των αναρτήσεων, καθώς και του περιεχομένου αυτών ανήκει αποκλειστικά στους συντάκτες τους, ρητώς αποκλειόμενης κάθε ευθύνης σχετικά του ιστότοπου. Το αυτό ισχύει και για τα σχόλια που αναρτώνται από τους χρήστες σε αυτό.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020









GOTHIC HORIZON










Folk Rock Unknowns








O Andy Desmond και ο Richard Garrett ήταν δύο φίλοι που στις αρχές της δεκαετίας του '70 σχημάτισαν ένα folk-rock ντουέτο και έκαναν δύο άλμπουμ πριν ακολουθήσει ο καθένας δική του ανεξάρτητη πορεία.

Song (1971)






The Jason Lodge Poetry Book (Argo ZFB 26) 2/71





Μερικά ωραία τραγούδια που τείνουν να είναι υπερβολικά ήρεμα και επηρεασμένα από τον Paul Simon...

Odysseus (1971)






Ο Andy Desmond παίζει τις κιθάρες του (6-χορδη και 12-χορδη ακουστική) με ένα προσωπικό στυλ και ο Richard Garrett έχει μία απίστευτη φωνή που συνεχώς πάει ψηλά, κρατώντας όμως τις νότες χωρίς να τρεμουλιάζει.

St. Valentine's Day Massacre (1971)





Ένα πολύ καλό ντεμπούτο άλμπουμ, με τραγούδια μοναδικά και εύθραυστα. Προφανώς η λέξη Gothic εκείνη την περίοδο δεν είχε λάβει τις σημερινές διαστάσεις.

Willow Tree Vale Song (1971)





Tomorrow Is Another Day (Argo ZDA 150) 8/72






Το είδος του άλμπουμ που δεν είναι εντυπωσιακό μεν, αλλά σίγουρα έχει την θέση του στην αγορά.

Sunny Day Parable (1972)






Πολλά πρέπει να πιστωθούν στον John Gosling, ο οποίος διατηρεί το άλμπουμ ανάλαφρο αλλά του προσθέτει πολύ χρώμα με τις βαθυστόχαστες συνθέσεις του, καθώς και με το όργανο και το συνθεσάιζερ του.

Tomorrow Is Another Day (1972)





Είναι πολύ ειδυλλιακό άλμπουμ, ένα άλμπουμ που μπορείς να ξαπλώσεις και να ακούσεις τελείως ανέμελα και κάθε λίγο ένας καλός στίχος θα σε αιχμαλωτίσει.

Thoughts (1972)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε/Ακούστε επίσης